23 jaar ervaring
6 dagen per week bereikbaar
Vrijblijvend adviesgesprek en offerte op locatie
Efficiënt en kosteneffectief

Onze expertises

Als ondernemer zoekt u naar een schilder die uw visie tot leven kan brengen. Dankzij de vele expertises van Retail Painting bent u ervan verzekerd. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak, weten wij precies wat ervoor nodig is om een winkelpand, horecagelegenheid of hotel de perfecte charme en uitstraling te geven. Ontdek onze verschillende expertises en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.
Schilderwerken in winkels van Retail Painting

Schilderwerk in winkels

De juiste sfeer zorgt ervoor dat uw producten zo goed mogelijk tot hun recht komen. Daarom is het belangrijk om voor hoogwaardig schilderwerk in uw winkel te kiezen. U bent dan aan het juiste adres bij Retail Painting, want het verzorgen van schilderwerken in winkels hoort bij onze belangrijkste expertises. Bij ons mag u rekenen op een strakke afwerking, duidelijke communicatie en natuurlijk op een prachtig eindresultaat. 

Of u nu met een schone lei begint of op zoek bent naar een complete restyling: wij helpen om uw gedroomde eindresultaat te realiseren. Natuurlijk komen wij graag langs voor een adviesgesprek. Hierin bespreken we in eerste instantie uw wensen. Welke stijl past bij uw winkel en hoe kunnen we deze stijl het beste tot zijn recht laten komen? Door op maat gemaakt advies te bieden, creëren we een ontwerp dat echt bij u en uw onderneming past. We denken mee over kleurgebruik, de styling van de ruimte en natuurlijk over eventuele extra's, zoals een decoratieve fotowand of een wandschildering. 

Zodra het plan op tafel ligt, maken we een passende planning. Heeft u een periode waarin uw winkel gesloten is? Dan is dat het uitgelezen moment om de schilderwerken uit te voeren. Zo kunnen wij de gehele winkel een transformatie geven, waarna u met een compleet nieuwe uitstraling de deuren opent. Dankzij onze ervaring met schilderwerken voor winkels begrijpen wij natuurlijk wat er allemaal bij komt kijken. Daarom is uw winkel in goede handen bij Retail Painting.
Vraag een offerte aan

Schilderwerk in hotels

In uw hotel wilt u dat uw gasten zich helemaal op hun gemak voelen. Een warme, huiselijke sfeer is belangrijk. De beste manier om deze sfeer te creëren, is door een professionele schilder de ruimtes te laten transformeren. Voor Retail Painting zijn schilderwerken in hotels een echt hoogtepunt. Wij zetten ons maar al te graag in om uw hotel precies de ambiance te geven waar u naar zoekt. 

Natuurlijk zijn wij inzetbaar voor alle aspecten van uw hotel. Bent u toe aan een nieuwe kleur op de muur in uw lobby? Geen probleem, want wij denken mee over een passend concept. Wat dacht u van een accentmuur achter de incheckbalie of van een palet van diepe, luxe kleuren op alle wanden? Uiteraard staan wij ook voor u klaar wanneer u bezig bent met kamer renovaties. Of u nu keer op keer dezelfde kamer wilt creëren of iedere hotelkamer zijn eigen uitstraling wilt geven: wij realiseren het. 

Bij Retail Painting begrijpen wij hoe persoonlijk de stijl en sfeer van uw hotel is. Daarom gaan wij altijd eerst met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wilt u een lichte en open ruimte creëren? Of droomt u van donkere kleuren met veel warmte en sfeer? Voor beide opties geldt dat wij altijd passende tinten kunnen vinden die aansluiten op het concept van uw hotel. Zo bent u helemaal klaar om nieuwe gasten te ontvangen.
Vraag een offerte aan
Schilderwerken in hotels van Retail Painting
Schilderwerken in restaurants van Retail Painting

Schilderwerk in restaurants

Van een romantisch diner tot een gezellige lunch: de sfeer in uw restaurant valt of staat bij het schilderwerk. Een andere kleur op de muur heeft namelijk enorm veel invloed op de uitstraling van uw restaurant. Daarom is het belangrijk om een ervaren schilder met u mee te laten denken over de schilderwerken in uw restaurant. Retail Painting heeft meer dan genoeg ervaring met het transformeren, opknappen en opfrissen van talloze horecagelegenheden, van lunchrooms tot fine dining.

Schilderwerken in restaurants vergen een bepaalde expertise. U wilt natuurlijk zeker weten dat u uw eten serveert in een ruimte die aan alle richtlijnen voldoet. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken wanneer u Retail Painting inschakelt. Wij werken met veilige verf, kennen de regelgeving en hebben altijd de juiste materialen bij de hand. Dat zorgt niet alleen voor een snelle schilderbeurt, maar ook voor het mooiste en veiligste eindresultaat.

Tijdens een eerste gesprek ontdekken we wat u voor ogen heeft. Wilt u de huidige kleuren enkel een opfrisbeurt geven? Of lijkt het u wel wat om nieuwe kleuren en accenten aan de ruimte toe te voegen? Wij kunnen u altijd van advies voorzien, zodat u eindigt met een kleurenpalet dat past bij uw onderneming. Wij zorgen vervolgens voor de rest, van de planning tot een vakkundige schilderbeurt. Het eindresultaat is een strak ontwerp met ongekend veel sfeer, zodat uw gasten volop genieten van uw gerechten.
Vraag een offerte aan

Schilderwerk in sportscholen

Een sportschool is meer dan een ruimte waar uw klanten aan hun gezondheid werken. Het is een ontmoetingsplaats die inspireert, zorgt voor sociale contacten en altijd weer motivatie biedt om het meeste uit jezelf te halen. Daarom is het belangrijk dat uw sportschool de juiste sfeer heeft. Dit bereikt u door slim om te gaan met kleuren en ontwerpen. Laat Retail Painting u helpen om uw sportschool een unieke uitstraling te geven, zodat uw klanten zich hier helemaal thuis voelen.

U heeft helemaal zelf in de hand wat de uitstraling van uw sportschool gaat worden. Bent u op zoek naar kleuren die energie bieden? Of zijn donkere, stoere tinten juist beter besteed aan uw onderneming? Sommige sportscholen hebben juist een voorkeur voor een rustige en ontspannende sfeer. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen altijd een op maat gemaakt plan maken voor uw onderneming. Natuurlijk denken we na over de functionaliteit van de sportschool, maar ook over het creëren van verschillende zones.

Het voordeel van een expert in schilderwerken in sportscholen is dat wij snel en netjes werken. U hoeft uw sportschool dus nooit lang gesloten te houden wanneer u bezig bent met een renovatie. Sterker nog: wij kunnen ook stapsgewijs werken. Laat eerst uw groepsles zalen opknappen en geef daarna uw receptie en fitnessruimtes een andere kleur. Retail Painting denkt graag met u mee, zodat u eindigt met een ontwerp en planning die bij u passen.
Vraag een offerte aan
Schilderwerken in sportscholen van Retail Painting
Een aantal van onze opdrachtgevers
© 2022 Retail painting. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Thab Design