23 jaar ervaring
6 dagen per week bereikbaar
Vrijblijvend adviesgesprek en offerte op locatie
Efficiënt en kosteneffectief

Over Retail Painting

Retail Painting is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de schildersbranche. Wij zijn een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u denken aan: retailers, sportscholen, bedrijfspanden. Wij werken in Nederland en Europa voor gerenommeerde retailers.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Al 20 jaar de beste retail painter

Wanneer u uw pand een opknapbeurt geeft, wilt u natuurlijk investeren in kwaliteit. Schakel daarom Retail Painting in. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met schilderwerken in professionele omgevingen. Deze expertise garandeert een scherpe blik en verstand van zaken. Wij kunnen u altijd assisteren wanneer u van plan bent om uw pand te laten schilderen. Zo voorzien wij u van op maat gemaakt advies, voor het mooiste eindresultaat.

Efficiënt en kosteneffectief

Tijd is geld, zeker wanneer u een eigen zaak heeft. Daarom zetten wij alles op alles om ieder schilderproject zo snel mogelijk af te ronden. In overleg creëren we een planning waarin we slim en efficiënt werken. Dit betekent dat u uw onderneming minder lang gesloten hoeft te houden, waardoor u direct op de kosten van uw renovatie bespaart. Deze snelheid staat natuurlijk nooit in de weg van een nette afwerking. Pas wanneer alle puntjes op de i staan, zijn wij tevreden.

Waarom kiezen voor Retail Painting?

Retail Painting heeft jarenlange ervaring binnen de retailsector of het nu gaat om nieuwe of bestaande winkels. Naast een feilloze afwerking is meedenken met de opdrachtgever een van onze sterke punten.

Bij ons staat kwaliteit en professionaliteit voorop, samen met continuïteit en klanttevredenheid. Wij zijn een betrouwbaar, flexibel en modern bedrijf. Ons doel is op maatschappelijk verantwoorde wijze, efficiënt en kosteneffectief opdrachten uit te voeren. Wij werken uitsluitend alleen met kwaliteitsproducten.
Vraag een offerte aan

Volg ons op Linkedin

Wat onze klanten zeggen

Al sinds 2007 werkt Retail painting naar volle tevredenheid voor AMG bouw b.v. waar we gezamenlijk werken aan een perfect eindresultaat voor de Retailer.
AMG Bouw BV
Retail Painting hebben wij leren kennen als een betrouwbare partner die kwalitatief werk levert conform budget en planning.Als er tegenvallers in een project zijn wordt daar altijd over gecommuniceerd en waar nodig worden er extra mensen bijgezet om de krappe planning te behalen wat er plezierig werkt.Samen met Retail Painting hebben wij al mooie projecten gemaakt en in de toekomst gaan we zeker weten nog mooie projecten samen realiseren!
Bulsink
Een aantal van onze opdrachtgevers
© Retail painting. Alle rechten voorbehouden. Website laten maken door Thab Design